De specialist in muziekinstrumenten
Home » Basgitaarles » Basgitaar leren spelen

Basgitaar leren spelen

Basgitaar leren spelen

Basgitaar leren spelen

Ben jij altijd al fan geweest van basgitaar? Wil jij ook leren hoe je de basgitaar kunt spelen, maar heb je geen tijd of geld voor traditionele muziekles? Dan is de online basgitaar cursus van OnlineMuziekCursus.nl de perfecte oplossing voor jou!

Basgitaar leren spelen

Online basgitaar leren spelen

 • Gelijk goed beginnen
 • Super uitgebreid met veel materiaal
 • Prijs €47,-

In deze uitgebreide cursus leer je alles wat je moet weten om basgitaar te spelen, van de basistechnieken tot het spelen van je favoriete nummers. De cursus is geschikt voor beginners en gevorderden, en je kunt hem volgen in je eigen tempo.

Waarom is de cursus basgitaar spelen geschikt voor jou?

De online basgitaar cursus van OnlineMuziekCursus.nl heeft een aantal voordelen die hem tot de beste keuze maken voor iedereen die basgitaar wil leren spelen:

 • Flexibel: Je kunt de cursus volgen wanneer en waar je wilt, op je eigen computer, tablet of smartphone.
 • Compleet: De cursus behandelt alle aspecten van het basgitaarspelen, van de basistechnieken tot het spelen van je favoriete nummers.
 • Goedkoop: De cursus kost slechts €47,- eenmalig.

Wat leer je in de cursus?

In de cursus leer je alles wat je moet weten om basgitaar te spelen, van de basistechnieken tot het spelen van je favoriete nummers. De cursus behandelt de volgende onderwerpen:

 • De basistechnieken: Je leert hoe je de basgitaar vasthoudt, hoe je de snaren bespeelt en hoe je de juiste houding aanneemt.
 • Muziektheorie: Je leert de basisprincipes van muziektheorie, zoals notenschrift, toonladders en akkoorden.
 • Basgitaar spelen: Je leert hoe je de basgitaar kunt gebruiken om muziek te maken, van eenvoudige baslijnen tot complexe solo's.

Hoe werkt de cursus?

De cursus bestaat uit 60 videolessen die je kunt bekijken op je computer, tablet of smartphone. Elke les is opgedeeld in korte, overzichtelijke hoofdstukken.

De lessen worden gegeven door ervaren basgitaristen die je stap voor stap leren hoe je basgitaar kunt spelen. De lessen zijn duidelijk en goed uitgelegd, zodat je ze ook als beginner kunt volgen.

Wat krijg je voor €47,-?

Voor €47,- krijg je toegang tot de volgende inhoud:

 • 60 videolessen: In deze lessen leer je alles wat je moet weten om basgitaar te spelen.
 • Downloadbare lesmateriaal: Je krijgt toegang tot alle lesmateriaal, zoals notenschrift, tablatures en oefeningen.
 • Online community: Je kunt deelnemen aan de online community waar je vragen kunt stellen en met andere cursisten kunt discussiëren.
Basgitaar leren spelen online

Basgitaar: De basis voor elke band

Ben jij een beginnende muzikant die graag in een band wil spelen? Dan is basgitaar een geweldige keuze! Basgitaren zijn onmisbaar in elke band, en ze geven de muziek een stevig fundament.

In deze online cursus leer je de basistechnieken van het basgitaarspelen. Je leert hoe je de basgitaar vasthoudt, hoe je de snaren bespeelt en hoe je de juiste houding aanneemt. Ook leer je de basisprincipes van muziektheorie, zoals notenschrift, toonladders en akkoorden.

Met deze kennis kun je al snel meedoen in een band. En als je ambities groter zijn, kun je je verder ontwikkelen door te oefenen en lessen te nemen.

Basgitaar leren spelen online vrouw

Waar wacht je nog op?

Begin vandaag nog met de online basgitaar cursus van OnlineMuziekCursus.nl en leer hoe je basgitaar kunt spelen in je eigen tempo!

De online basgitaar cursus van OnlineMuziekCursus.nl is de perfecte manier om basgitaar te leren spelen. De cursus is flexibel, compleet en goedkoop, en hij wordt gegeven door ervaren basgitaristen.

Meld je nu aan voor de cursus en begin vandaag nog met het leren van basgitaar!

Basgitaar leren spelen

Online basgitaar leren spelen

 • Gelijk goed beginnen
 • Super uitgebreid met veel materiaal
 • Prijs €47,-