De specialist in muziekinstrumenten
Home » DJ Controllers » Pioneer DJM-S7 DJ controller

Pioneer DJM-S7 DJ controller

Pioneer-DJM-S7

Pioneer DDJ-S7 DJ Controller

De Pioneer DDJ-S7 DJ controller is een 2-kanaals battlemixer die compatibel is met Rekordbox DJ en Serato DJ Pro (Hardware Unlocked.) We zien op de DJM-S7 een aantal features terug van de DJM-S11, maar wat nieuw is is de Loop MIDI-functie en Bluetooth-connectiviteit. 


Als een toonaangevende fabrikant van DJ-uitrusting heeft Pioneer DJ onlangs de DJM-S7 geïntroduceerd, een krachtige mixer die is ontworpen voor professionele DJ's. De DJM-S7 is een krachtige en veelzijdige mixer die is ontworpen om tegemoet te komen aan de behoeften van zowel beginnende als ervaren DJ's. In dit artikel zullen we de DJM-S7 van Pioneer DJ in detail bespreken en onderzoeken waarom deze mixer een gamechanger kan zijn voor de DJ-industrie.

Allereerst moeten we benadrukken dat de DJM-S7 een uiterst veelzijdige mixer is, die geschikt is voor een breed scala aan toepassingen en DJ-stijlen. Of je nu een scratch-DJ, een club-DJ of een mobiele DJ bent, de DJM-S7 is ontworpen om aan al je behoeften te voldoen. De mixer beschikt over een groot aantal functies en effecten, waardoor je eindeloze creatieve mogelijkheden hebt om je mixen naar een hoger niveau te tillen.

Een van de meest opvallende kenmerken van de DJM-S7 is het nieuwe Magvel Fader Pro-systeem. Dit systeem is ontworpen om de precisie en responsiviteit van de faders te verbeteren, waardoor het mogelijk is om snelle en nauwkeurige scratches en crossfades uit te voeren. Het Magvel Fader Pro-systeem is gebaseerd op een magnetische constructie en is zo ontworpen dat het bestand is tegen intensief gebruik, waardoor de mixer geschikt is voor professionele DJ's die vaak optreden.

Een andere opvallende functie van de DJM-S7 is de toevoeging van 22 Beat FX-effecten en 6 Serato FX-effecten. Met deze effecten kun je eindeloze variaties op je mixen creëren en de perfecte sfeer creëren voor je publiek. Of je nu een subtiele echo of een intense filter wilt, de effecten van de DJM-S7 maken het mogelijk om je creativiteit de vrije loop te laten.

Een andere belangrijke verbetering ten opzichte van eerdere Pioneer DJ-mixers is de toevoeging van de nieuwe Scratch Bank-functie. Deze functie stelt je in staat om tot 16 samples en loops op te slaan en te triggeren, wat ideaal is voor scratch-DJ's die op zoek zijn naar meer creatieve mogelijkheden. Met de Scratch Bank-functie kun je eenvoudig je eigen loops en samples maken en deze op elk moment tijdens je set triggeren.

Pioneer DJM-S7 DJ controller

Ook de lay-out van de DJM-S7 is opnieuw ontworpen, waardoor het gemakkelijker is om alle functies en effecten te vinden en te gebruiken. De mixer beschikt over 6 toegewezen knoppen voor effecten, waardoor het mogelijk is om snel en gemakkelijk toegang te krijgen tot de meest gebruikte effecten. Daarnaast beschikt de mixer over een nieuwe Pad Scratch-functie, waarmee je scratchgeluiden kunt produceren door de pads aan te raken en te manipuleren. Dit is een geweldige functie voor DJ's die zich willen concentreren op het produceren van scratchgeluiden zonder zich zorgen te hoeven maken over de faders.

Een andere belangrijke functie van de DJM-S7 is de mogelijkheid om tot twee computers aan te sluiten, waardoor je naadloos kunt switchen tussen verschillende sets en muziekbronnen. Met de DJM-S7 kun je eenvoudig schakelen tussen twee laptops die zijn aangesloten op de mixer, waardoor je snel en gemakkelijk toegang hebt tot verschillende sets en nummers. Dit is vooral handig voor DJ's die vaak op verschillende locaties optreden en geen tijd willen verspillen met het wisselen van kabels en instellingen.

De DJM-S7 is ook ontworpen met het oog op duurzaamheid en betrouwbaarheid, waardoor het een uitstekende investering is voor professionele DJ's die veel optreden. De mixer is voorzien van een metalen constructie en een robuuste behuizing, waardoor het bestand is tegen intensief gebruik en transport. Bovendien is de mixer compatibel met een breed scala aan DJ- en muzieksoftware, waaronder Serato DJ Pro, Traktor Pro 3 en rekordbox dj.

Al met al is de Pioneer DJ DJM-S7 een zeer indrukwekkende mixer die veel functies en mogelijkheden biedt voor professionele DJ's. Of je nu een scratch-DJ, club-DJ of mobiele DJ bent, de DJM-S7 is ontworpen om aan al je behoeften te voldoen en je mixen naar een hoger niveau te tillen. Met de toevoeging van de nieuwe Magvel Fader Pro-systeem, Scratch Bank-functie en Pad Scratch-functie, biedt de DJM-S7 eindeloze creatieve mogelijkheden voor elke DJ-stijl.

Als je op zoek bent naar een nieuwe mixer voor je optredens, is de Pioneer DJ DJM-S7 zeker het overwegen waard. Met zijn veelzijdige functies, duurzame constructie en compatibiliteit met een breed scala aan DJ- en muzieksoftware, is het een uitstekende investering voor elke professionele DJ. Zorg ervoor dat je de DJM-S7 van Pioneer DJ bekijkt en ontdek waarom het een gamechanger kan zijn voor de DJ-industrie.