De specialist in muziekinstrumenten
Home » DJ Controllers » Traktor S4 MK3

Traktor S4 MK3

traktor S4 MK3

De Traktor S4 MK3 DJ-controller, een absolute topper 

Tegenwoordig kiezen steeds meer DJ's er bewust voor om voor het spelen van hun sets gebruik te maken van een computer. Men gebruikt met andere woorden niet langer CD's of vinyl, maar wel de muziek die op een computer is opgeslagen. Wanneer daar ook jouw voorkeur naar uitgaat zal je kunnen vaststellen dat je genoodzaakt bent om een DJ controller te kopen.

Op deze manier kom je als het ware over een complete DJ-set te beschikken in één enkel apparaat. Een DJ controller bestaat dan ook uit twee spelers met daar tussenin een mix-gedeelte. De controller zal door middel van de USB-kabel zogenaamde MIDI-informatie doorsturen naar de DJ-software die op je computer is terug te vinden. Die software wordt afhankelijk van de controller in kwestie veelal meegeleverd.

Ben jij ook nog op zoek naar een interessante DJ-controller? Dan laten we je op deze pagina graag alvast even kennismaken met de fantastische Traktor S4 MK3 controller die op de markt is terug te vinden.

traktor_kontrol_s4_mk3 overview

Kennismaking met de Traktor Kontrol S4 MK3 DJ-controller

Een razend populaire DJ-controller die je tegenwoordig op de markt terug kan vinden luistert naar de naam 'Traktor Kontrol S4 MK3'. Het betreft hier een DJ-controller die bestaat uit 4-decks en een 4-kanaals mengpaneel. Dat deze controller meteen van bij haar lancering kon rekenen op een aanzienlijke populariteit hoeft ook absoluut niet te verbazen.

traktor S4 MK3

Traktor Kontrol S3 MK3 DJ Controller

 • Best of the best controller
 • 2 ingebouwde displays
 • Inclusief volledige Traktor Pro 3 DJ software
 • Laatste prijs: € 825,-

Ze doet dan ook dienst als opvolger van misschien wel de meest populaire controller voor DJ's die tot dusver het daglicht heeft gezien. Wanneer je de keuze maakt om deze nieuwe Traktor S4 MK3 DJ-controller te kopen zal je daarbij kunnen rekenen op menig aantal interessante voordelen. Deze controller kenmerkt zich dan ook onder meer door de volgende specificaties: 

 • Uitgerust met RGB pads
 • Twee afzonderlijke effectsecties
 • Er zijn speciale remix decks aanwezig
 • Voorzien van een looprecorder
 • Twee ingebouwde kleurendisplays

Het spreekt voor zich dat je buiten bovenstaande ook kan rekenen op een volledige integratie met de Traktor Pro software. Deze software wordt meegeleverd met de controller waar je wat dit betreft geen rekening dient te houden met extra kosten. De Traktor Kontrol S4 MK3 DJ-controller kenmerkt zich verder ook nog door de aanwezigheid van twee ingebouwde kleurendisplays. Deze zorgen er voor dat je alle gewenste informatie in een handomdraai terug kan vinden. Gaande van de track ID tot de lengte waar je loop over beschikt, het is allemaal mogelijk. 

Traktor S4 MK3 kleuren display

Zowel geschikt voor beginnende als meer ervaren DJ's

Het lijkt er naar uit te zien dat heel wat toestellen, zeker DJ-controllers, die op de markt terug te vinden zijn zich vooral focussen op een bepaald niveau van DJ. Zo zijn er controllers verkrijgbaar die duidelijk de focus leggen op beginnende DJ's terwijl andere exemplaren dan weer vooral de meest ervaren DJ's alle tools bieden waar ze nood aan hebben.

Door te kiezen voor de Traktor S4 MK3 wordt daar verandering in gebracht. Deze controller belichaamt dan ook in de praktijk werkelijk alles waar je nood aan hebt. Dit niet alleen om als DJ aan de slag te kunnen gaan, maar ook om eindeloos door te kunnen groeien. Dit maakt het kopen van deze fantastische DJ-controller in de praktijk alleen maar nog interessanter.

Een uitstekende DJ-controller voor onderweg

De Traktor S4 MK3 profileert zich als een uitstekende DJ-controller voor mensen die vaak onderweg zijn. Dit gebeurt tegenwoordig natuurlijk steeds vaker en dus wilde men bij Native Instruments graag inspelen op deze sterk toegenomen vraag. Met de komst van deze nieuwe Traktor S4 controller wordt er een oplossing gelanceerd die volledig compatibel is met de Traktor DJ app die is uitgebracht voor niet alleen de iPhone, maar ook voor de iPad. Met behulp van deze app is het mogelijk om je sets volledig voor te bereiden, waar je je op dat ogenblik ook mag bevinden. Dit geldt dus ook voor onderweg, op vakantie, etc. 

Het feit dat je overal en altijd gebruik kan maken van deze DJ-controller zorgt er uiteraard voor dat je kan rekenen op een mooi aantal extra mogelijkheden. Wanneer je deze controller onderweg wenst te gebruiken zal je dan ook steevast kunnen vaststellen dat je op die manier:

 • Afspeellijsten kan maken voor je nieuwe sets
 • Cue-points kan zetten
 • Loops kan maken
Traktor S4 MK3 controller connections backside

De mogelijkheden die de Traktor S4 MK3 voor jou in petto heeft zorgen er voor dat het leven van een DJ aanzienlijk eenvoudiger kan worden gemaakt. Het is dan ook helemaal fantastisch wanneer je bijvoorbeeld onderweg naar de club of naar een feest waar je op moet draaien nog snel even een aantal aanpassingen door kan voeren. Ook handig om te weten, de Traktor DJ app zorgt er voor dat het zelfs tijdens je set mogelijk is om de effecten te bedienen. Dit gebeurt door middel van de X-Y pad die zich op je scherm bevindt. 

traktor S4 MK3

Traktor Kontrol S3 MK3 DJ Controller

 • Best of the best controller
 • 2 ingebouwde displays
 • Inclusief volledige Traktor Pro 3 DJ software
 • Laatste prijs: € 825,-

Meegeleverde volledige versie van Traktor Pro 3 DJ software

Indien je de Traktor Kontrol S4 gaat aanschaffen krijg je ook meteen de beschikking over de Traktor Pro 3 DJ software. Veel mensen stellen zich daarbij de vraag of het hier nu gaat om de volledige versie of slechts om een beperkte versie.

Traktor Pro 3 DJ software

De software die wordt meegeleverd met deze controller is de volledige versie. Dit betekent dat je alle mogelijkheden ter beschikking hebt die deze software voor haar gebruikers in petto heeft. Door het kopen van de Traktor S4 MK3 controller krijg je dan ook niet alleen de beschikking over een uitstekende DJ-controller voorzien van een enorme hoeveelheid aan functionaliteiten, ook de ondersteuning of de wisselwerking met de software is er één om duimen en vingers van af te likken.

Conclusie; een ongelofelijk veelzijdige DJ-controller voor elke DJ

De zoektocht naar een geschikte DJ-controller verloopt in de praktijk vaak alles behalve eenvoudig. Veel DJ's zijn dan ook specifiek op zoek naar een controller waarmee ze zelf ook kunnen doorgroeien. Lang niet alle opties die op de markt verkrijgbaar zijn lenen zich daar echter even goed voor.

De Traktor S4 zorgt er voor dat er aan al jouw wensen en verwachtingen als DJ tegemoet kan worden gekomen. Zowel ter plaatse tijdens je set als onderweg biedt deze controller je een ongelofelijk aantal interessante mogelijkheden aan.

Tel daar ook nog eens bij op dat je bij aankoop van deze controller ook gratis de Traktor PRO DJ Software meegeleverd krijgt en je hebt werkelijk geen enkele reden meer om er niet voor te kiezen om over te gaan tot aankoop van deze absolute top DJ-controller!

Traktor S4 MK3 controller