De specialist in muziekinstrumenten
Home » Pianoles » Online pianoleraar

Online pianoleraar

Online pianoleraar

Online pianoleraar via skype of zoom

Zoek je een pianoleraar die online lessen geeft en waarbij de leraar je live pianoles geeft? Deze online pianoleraren geven pianoles aan beginners en gevorderden via Skype of Zoom.

Het enige wat je wel moet kunnen, is Engels spreken. Het zijn namelijk online leraren die alleen in het Engels pianoles geven.

Muziek is mondiaal en eigenlijk maakt de taal dan niet zo veel uit. Dus als je dat geen probleem vindt, dan vind je hier betaalbare en goede pianoleraren die je als beginner of gevorderde kunt contacten.

Online pianoles van Fiverr

De leraren die pianoles aanbieden doen dit via Fiverr. Dat is een platform waarbij vele diensten van mensen wereldwijd worden aangeboden. De lessen worden dan via een online video-functie als Skype of Zoom gegeven.

Betaalbare pianolessen

De lessen die aangeboden worden variëren van enkele euro’s tot ongeveer €50,- per uur, afhankelijk van het niveau en samenstelling van de les. Als je een leraar wilt contacten gaat dit via Fiverr. Een Fiverr account is gratis en snel aangemaakt.

De leraren stellen zichzelf voor

De pianoleraren op deze pagina stellen zichzelf voor met een korte introductie. Bekijk onderstaande lijst en bekijk het volledige profiel van een leraar op de Fiverr website. Daar staan ook alle prijzen en lees je alle aanvullende informatie.

Ik geef je online pianoles via Skype of Zoom

Online pianoleraar 1

Ik geef les in alle leeftijden en vaardigheidsniveaus. Of je nu een beginner bent of al een tijdje speelt, ik bespreek graag wat je zou willen leren / verbeteren en maak een les die aansluit bij je muzikale doelen.

Omdat ik zowel een klassieke als een jazz / rock / pop achtergrond heb, kan ik comfortabel werken met genoteerde bladmuziek, theorie / akkoorden bespreken of een combinatie van beide.

Skype- en zoomlessen omvatten een camerahoek aan de zijkant en overhead. Door de overheadhoek kan ik elke passage van muziek of elk theoretisch concept eenvoudig en duidelijk demonstreren.

Als je interesse hebt, stuur me een bericht dan gaan we een les opzetten!

– I am well versed in all styles of music. My recording and gigging experience include pop, rock, r and b, hip hop, country, blues, jazz, and many more.

– Pianist on “Against Me” by Hoodie Allen feat. MAX

– NYC keyboardist for 10 years.

– B.M. in Professional Music from Berklee College of Music

Ik ben jouw professionele pianolerares

Online pianolerares

Ik ben een professionele klassieke pianiste, voltooide P. Tchaikovsky National Music Academy of Ukraine.

Ik heb meer dan 20 jaar ervaring op het podium en ongeveer 10 jaar ervaring als pianoleraar, heb een pedagogisch diploma (Master) in pianolessen.

Ik geef online pianolessen (+ muziektheorie indien nodig) aan studenten van alle leeftijden.

Mijn lessen zijn voor tieners en volwassenen, voor beginners en gevorderden. Voor baby’s en kinderen heb ik ervaring met het spelen van klassieke muziek met elementen van spelletjes voor kinderen – het is een goede cultivatie beoefening voor kinderen om harmonieus te worden ontwikkeld en om deel te nemen aan de prachtige wereld van muziek.

– I’m professional vocalist, pianist, composer and also an actress and model.

– Also I provide vocal on-line lessons.

– Will help you with my piano playing and also I compose songs if you need.

– Also I give on-line lessons in piano playing.

Ik geef je pianolessen via Skype

Pianoleraar online

Als je piano wilt leren spelen of je vaardigheden op piano of keyboard wilt verbeteren, dan is dit de juiste plek voor jou.

Ik ben een klassiek geschoolde pianist met een Bachelor of Music diploma in piano met meer dan 20 jaar ervaring.

Tijdens onze telefonische vergadering zullen we ons concentreren op wat jij wilt leren, of je nu een beginner bent en voor het eerst het instrument wilt bespelen of al wat ervaring hebt en je vaardigheden op een specifiek gebied wilt verbeteren, zoals arrangementen, harmonie , improvisatie, noem maar op.

De onderwerpen kunnen zijn:

– Muziek theorie
– Stukanalyse
– Techniek
– Gehoor training
– Improvisatie
– Muziektechnologie – toetsenbordgeluiden programmeren, audio-opname
– En veel meer

Neem contact met mij op en laten we jouw les plannen!

My name is Neemias Teixeira, I’m a professional pianist/keyboardist with 20+ years of experience on the instrument. I’m graduated at a music school where my main focus was classic piano repertoire, but I play all sorts of styles. I’ll be looking forward to work on your project!

Ik leer je Jazz, Gospel, Neo, Soul piano

Jazz Gospel Soul piano leraar

Hallo allemaal, mijn naam is Igor en ik ben een professionele sessiepianist / toetsenist, arrangeur en producer. Ik heb gewerkt met verschillende Oekraïense popsterren, indierockbands en de beste jazzgroepen. In mijn lessen leer je:

  • Hoe je een popcover, jazzstandaard of een ander nummer speelt.
  • Hoe te improviseren
  • Hoe u uw oren kunt transcriberen en trainen
  • Theorie en harmonie
  • Hoe u uw techniek kunt verbeteren
  • Hoe te begeleiden
  • Alles wat je wilt weten over pianospel

My name is Igor and I am a professional session pianist/keyboardist, arranger, and producer based in Kyiv, Ukraine. I’ve worked with various Ukrainian pop stars, indie rock bands (e.g. Brunettes Shoot Blondes), and jazz groups.

Ik geef online pianolessen aan kinderen en volwassenen

Online pianolessen

Ik kan pianoles geven aan kinderen, jongeren en volwassenen op elk niveau, van beginner tot gemiddelde speler. Ik geef klassieke muziek (hoe partituren te lezen, klassieke techniek en repertoire), maar ik kan je ook leren hoe je akkoorden moet spelen, als iemand bijvoorbeeld popsongs wilt leren spelen.

De lessen kunnen in het Engels, Italiaans of Esperanto zijn. Ik reken €10 voor een uur, maar ze kunnen langer zijn dan drie uur.

Ik leer de techniek die is gemaakt door Vicente Scaramuzza, een groot pianist en leraar van de vorige eeuw. Zijn studenten zijn onder meer Martha Argerich, Daniel Barenboim, Rolando Nicolosi en vele anderen.

Hello, I’m an Italian guy who studies music, currently majoring in piano in the Conservatory “L. Perosi”. I will give online piano lessons to children and adults.

Nu nog een mooie piano kopen

Een piano leraar online vinden is geen probleem zoals je ziet. Heb je nog geen piano in huis?

Een Yamaha digitale piano is bijvoorbeeld een mooi instrument om mee te beginnen. Lees alles over de Yamaha digitale piano op deze pagina op onze website. Of kijk alvast online naar het grote aanbod piano’s en keyboards.

Specialist in toetinstrumenten